Borrar tu cuenta de Electrigo

Electrigo es una app de ETERRNA AGROECOLOGIA SCCL.

  1. Desde la app: Más › Suscripción › Cancelar › «Pedir que borren mis datos».
  2. O por correo: escribe a hola@eterrna.cat desde el correo de tu cuenta, con el asunto «Borrar cuenta Electrigo».

Antes recibes en tu correo una copia completa de tus datos. Se borran la cuenta, los usuarios del equipo y todos los datos (clientes, presupuestos, facturas, fotos…) en un máximo de 30 días. Solo se conservan las facturas de la suscripción que la ley obliga a guardar.

Esborrar el teu compte d'Electrigo

Electrigo és una app d'ETERRNA AGROECOLOGIA SCCL.

  1. Des de l'app: Més › Subscripció › Cancel·lar › «Demanar que esborrin les meves dades».
  2. O per correu: escriu a hola@eterrna.cat des del correu del teu compte, amb l'assumpte «Esborrar compte Electrigo».

Abans reps al correu una còpia completa de les teves dades. S'esborren el compte, els usuaris de l'equip i totes les dades (clients, pressupostos, factures, fotos…) en un màxim de 30 dies. Només es conserven les factures de la subscripció que la llei obliga a guardar.

Supprimer votre compte Electrigo

Electrigo est une app d'ETERRNA AGROECOLOGIA SCCL.

  1. Depuis l'app : Plus › Abonnement › Annuler › « Demander l'effacement de mes données ».
  2. Ou par e-mail : écrivez à hola@eterrna.cat depuis l'adresse de votre compte, objet « Supprimer compte Electrigo ».

Vous recevez d'abord par e-mail une copie complète de vos données. Le compte, les utilisateurs de l'équipe et toutes les données (clients, devis, factures, photos…) sont effacés sous 30 jours maximum. Seules les factures d'abonnement que la loi impose de conserver sont gardées.

Delete your Electrigo account

Electrigo is an app by ETERRNA AGROECOLOGIA SCCL.

  1. In the app: More › Subscription › Cancel › "Ask to delete my data".
  2. Or by e-mail: write to hola@eterrna.cat from your account's e-mail, subject "Delete Electrigo account".

You first receive a full copy of your data by e-mail. The account, team users and all data (clients, quotes, invoices, photos…) are deleted within 30 days. Only subscription invoices that the law requires us to keep are retained.